Új életet adunk a előrehasznált termékeknek. Nálunk remek áron találhatsz minőségi használt és új termékeket.

Széles választék használt termékekből

Készletünk napról napra változik. Nálunk találhat:

Okostelefonokat
Tableteket
Laptopokat
Fényképezőgépeket
Játékkonzolokat és játékokat
Audió és TV berendezéseket
Aranyat
Márkás órákat
Szerszámokat
Hangszereket
Bicikliket és rollerokat
És sok mást

Termékajánlatunk naponta változik. A termékeket az online áruházban is megtalálhatóak, viszont ezeket személyesen is meg lehet vizsgálni üzletünkben. Az ajánlat széleskörű, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelő terméket.

Alaposan tesztelve

Amikor használt termékeket vásárolunk, minden esetben leellenőrizzük ezeket. Ezért biztos lehetsz benne, hogy termékeink magas minőségűek és teljesen működőképesek. Ha mégis, az 1 éves garanciaidőszak alatt vásárolt terméked meghibásodik, fedezve vagy.

Mindig garanciát kapsz a vásárolt termékekre. Minden termékünkre 1 éves jótállást vállalunk, kivéve a szoftver jellegű, vagy kiegészítő termékekre (CD/DVD/Kábelek), amelyek 30 napos garanciát kapnak. A garancia mindig fel van tüntetve a számlára.

Környezetbarátság

A Used Products-tól való vásárlással jót teszel a környezetnek. Sok nyersanyagot, energiát, vizet vagy hulladékot mentesz meg azzal, hogy újrahasznosítasz. A termékek újrahasznosítását ösztönözzük, nagyszerű áron, barátságosan a környezetnek és a pénztárcádnak!

Vásárolj újat

Egyre inkább új termékeket is árusítunk garanciával. Gondolj azokra az emberekre, akik nem elégedettek a születésnapi ajándékukkal. Vagy azokra a cégekre, amelyektől felesleges készleteket vásárolunk. Ezért fordulhatsz a Used Products-hoz új termékekért is. A termékek újak, hibátlanok, garanciával rendelkeznek, és ugyanakkor lényegesen olcsóbbak!

Milyen termékkategóriák találhatók nálunk leginkább?

Okostelefonok
Szerszámok
Háztartási gépek (vízforraló, borotvagép…)
Tabletek
Laptopok

Ha le szeretnéd cserélni a régi termékedet egy újabbra, a Used Products a megfelelő hely számodra.
Csak a különbséget kell kifizetned.